VIDEO VIRAL !!! ULTIMA MARE PROSTIE apărută de curând pe internet,...

VIDEO VIRAL !!! ULTIMA MARE PROSTIE apărută de curând pe internet, strânge din ce în ce mai multi adepți !!

255
0
DISTRIBUIȚI

Ultima tâmpenie apărută de curând pe internet strânge din ce în ce mai multi adepți.

După Ice Bucket Challenge a venit rândul unei alte provocări, venita dincolo de ocean. De aceasta data tinerii din SUA, au început sa se filmeze aruncându-si in cap un prezervativ plin cu apa.

Dacă ICE BUCKET avea totuși o miza caritabila, americanii au scornit acum PROVOCAREA PREZERVATIVULUI, iar imagini cu tineri trantaind-si prezervative pline cu apa in cap au inceput sa invadeze retelele de socializare.

Pe site-ul vice.com, este prezentat intr-o forma interesanta, ce inseamna aceasta provocare.

<< Provocarea prezervativului, de data asta, e o chestie în care un adolescent – pe care-l vom numi prezervativatul – stă pe cadă și urlă, iar cel de-al doilea – căruia îi vom spune prezervativatorul – stă în spatele lui cu un prezervativ plin de apă, legat la capăt cu un nod. După care, prezervativatorul dă drumul prezervativului în capul prezervativatului, însă prezervativul nu explodează – prezervativele, în ciuda dubioșeniilor pe care le-ai auzit sau simțit pe propria piele, sunt în proporție de 99% indestructibile – și apoi prezervativul să umflă puțin pe prezervativat – care încă urlă – până când, după cum era de așteptat, se rupe. E apă peste tot. Puștii râd. Speranțele unei generații întregi se duc naibii. Iată un exemplu mai jos.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ