VIDEO ŞOCANT. GESTUL copiilor MUSULMANI care trădează adevăratul SCOP din spatele valului...

VIDEO ŞOCANT. GESTUL copiilor MUSULMANI care trădează adevăratul SCOP din spatele valului de migratie. Cum ameninţă EUROPA cu MOARTEA

434
0
DISTRIBUIȚI

Valul de migraţie care a scandalizat unele ţări europene are toate motivele să ne îngrijoreze. Două filmuleţe ne arată gestul unor copii sirieni care, abia veniţi în state membre ale UE, fac gesturi ameninţătoare în faţa camerelor video care transmit venirea migranţilor pe aeroporturi sau gări.

Mai multe ţări au instalat controale la graniţe, iar Ungaria a mers chiar mai departe, construind garduri de sârmă ghimpată care au stârnit furia migranţilor ce voiau să pătrundă în UE.

În Ungaria, au avut loc intervenţii în forţă la graniţă, forţele de ordine au folosit tunuri cu apă şi gaz lacrimogen ca să îndepărteze migranţii care forţau gardul.

Luni, un număr record de 9.380 de imigranți a intrat în Ungaria, potrivit datelor furnizate de poliția maghiară. Această cifră bate vechiul record de 5809 imigranți intrați în Ungaria, înregistrat duminică.

Ungaria a declarat că doreşte să instaleze un astfel de gard şi la graniţa cu România, anunţul iscând un adevărat scandal diplomatic între cele două ţări.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ