VIDEO SOCANT CU PRABUSIREA AVIONULUI RUSESC DOBORAT DE TURCI !!! Unul dintre...

VIDEO SOCANT CU PRABUSIREA AVIONULUI RUSESC DOBORAT DE TURCI !!! Unul dintre PILOTI rusi a fost prins de REBELI

312
0
DISTRIBUIȚI

Rebelii sirieni, membrii grupării Turkomen Mountains, au anunţat prin intermediul unei postări pe site-urile de socializare că au găsit corpul unuia dintre piloţii avionului rus doborât de forţele militare turce. Zeci de oameni poţi fi văzuţi în jurul pilotului mort, îmbrăcat în uniformă militară, strigând “Allahu Akbar” – “Dumnezeu e mare”.

Zona în care s-a prăbuşit avionul militar este locuită de cetăţeni sirieni turkmeni, care sunt ţinta unei ofensive a guvernului sirian, unde trupele de la sol ale preşedintelui Bashar al-Assad sunt susţinute de raidurile aeriene ale Moscovei, informează Daily Mail.

Armata turcă a declarat că piloții avionului militar rusesc au fost avertizaţi “de zece ori în  cinci minute” înainte ca aparatul de zbor să fie doborât.

O înregistrare a agenției Anadolu arată doi piloți care se parașutează din avion, înainte ca acesta să se prăbușească.

Moscova a confirmat că îi aparţine avionul doborât de piloţii turci de pe F16, dar acuză Turcia că a acţionat abuziv pentru că pilotul rus nu ieşise din spaţiul aerian sirian. Fotografiile cu momentul atacului arată că pilotul Moscovei a reuşit să se catapulteze în timp ce avionul său se prăbuşeşte cuprins de flăcări.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ