Video socant ! Ce trebuie sa știți despre jihadisti: cum gândesc...

Video socant ! Ce trebuie sa știți despre jihadisti: cum gândesc și ce-i deranjează cel mai tare?

287
0
DISTRIBUIȚI

Musulmanii. O societate care trăiește după propriile convingeri, fără tribunale, fara sa tina cont de drepturile fundamentale ale omului, fara retineri in a ucide in cel mai brutal mod posibil, soarta unui om care isi înșeală partenera sau partenerul ori face o gluma cat de mica la adresa marelui lor profet Mahomed, ori se imbraca neadecvat religiei lor, ori alt lucru insignifiant pentru secolul in care traim. Acea persoana este condamnata la moarte si judecata de o adunare de oameni denumita KABBALAH ce respecta cu strictete regulile coranului, la care mai asista inca 4 martori oculari care fie au vazut fie nu au vazut nimic si care pot spune orice.

Chiar si asa este strigator la cer ca o persoana sa fie condamnata la moarte pentru ca s-a imbracat mai extravagant sau pentru ca si-a inselat partenerul/a de viata, dupa legile unei carti scrise cu mii de ani in urma. Practic legislatia lor fiind Coranul, ,ei traiesc la fel cum traiau si in urma cu un mileniu, aceleasi reguli aceleasi principii.

Totusi,sunt principiile lor si legile lor si nu suntem in masura sa facem nimic,insa,cand aceste reguli incep sa fie aplicate si pe teritoriul tarilor dezvoltate si libere, deja trebuie sa ne punem semne de intrebare.

In ianuarie, niste ziaristi francezi au facut o caricatura nud a profetului Mahomed, dupa care au fost ucisi de catre trupele ISIS islamice.12 persoane au fost ucise.

In interviul de mai jos un musulman stabilit in spatiul UE nu numai ca este in totalitate de acord si chiar se bucura si considera corecta uciderea acelor persoane, ci calca in picioare dreptul la libera exprimare si drepturile fundamentale ale omului, pe care noi le-am dobandit cu pretul a milioane de vieti pierdute.

” Libertatea de exprimare nu poate ajunge pana la insultarea profetilor lui Allah”.

Acesti oameni sunt crescuti,educati si antrenati sa ucida. Pentru ei o crima e ceva obisnuit.Cu acesti oameni suntem obligati sa convietuim si mai mult, ei vin la noi si ne obliga sa le respectam religia si legile de parca noi am fii refugiatii si am merge in tara lor.

Nu cumva ei trebuie sa ne respecte noua legile? Este strigator la cer si faptul ca li se contruiesc lacasuri pentru rugaciune in toata Europa. Nu faceti confuzie intre Biblie, Biserica si LEGISLATIA dupa care traim noi europenii si nu numai.

La ei singura legislatie este Coranul si daca le contruim lacasuri de rugaciune, inseamna ca vrem sa fim ucisi,acceptam islamizarea Europei si pornirea JIHADULUI profetit de Mahomed!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ