VIDEO !!! PANICĂ ÎN ORAȘ! Cea mai CRUNTĂ răzbunare a unui bărbat,...

VIDEO !!! PANICĂ ÎN ORAȘ! Cea mai CRUNTĂ răzbunare a unui bărbat, a făcut înconjurul lumii!

309
0
DISTRIBUIȚI

Panică într-un cartier dintr-un oraș american! Un tânăr a dat foc unei casei, apoi s-a urcat pe acoperiș și a început să danseze.

Un bărbat a fost arestat ieri în Indiana după ce a furat autoturismul fostei sale iubite pentru a-l distruge, iar asta nu e tot. Se pare că bărbatul nu s-a mulțumit cu atât și a datfoc și locuinței acesteia.

Matthew Russ, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Indianapolis, a făcut deliciul tuturor pe acoperișul casei incendiate când a început să danseze. Evident, după ce a fost dat jos de pe acoperiș a fost luat în primire de către oamenii legii.

RTV 6, un post de televiziune din Indianapolis, a relatat faptul că ofițerii de poliție au ajuns la casa incendiată în jurul orei 10.30 fiind anunțați că un bărbat s-a baricadat înauntru.

Conform jurnaliștilor Al.com, Russ a fi furat cheile de la mașina fosta iubite și ar fi plecat cu ea. Pe drumul către nicăieri, bărbatul a făcut accident intenționat intrând cu autoturismul într-un stâlp de pe marginea carosabilului.

Când oamenii legii au ajuns, Russ stătea pe un scaun așezat pe aleea din fața locuinței tinerei și avea în mână un cuțit de măcelărie. Văzând organele de poliție și, probabil, speriindu-se, bărbatul a intrat în casă și s-a urcat pe acoperiș cu cuțiul în mână. Polițiștii au început să tragă câteva focuri de armă, însă nu l-au nimerit și tânărul s-a întors în casă.

La doar câteva minute după ce Russ a intrat în locuință un fum gros a început să iasă pe ferestrele casei, iar tânărul a ieșit iar pe acoperis. Un detectiv a încercat să-i vorbească și să-l determine să coboare însă fără niciun rezultat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ