VIDEO . COLOSUL Burj Khalifa DIN DUBAI va avea rival !! Se...

VIDEO . COLOSUL Burj Khalifa DIN DUBAI va avea rival !! Se construiește turnul de un kilometru, cel mai înalt din lume

234
0
DISTRIBUIȚI

Dubaiul, până acum campion în ceea ce privește construcțiile – aici aflându-se cele mai mari și cele mai scumpe din lume – va avea curând competiție pe această piață din partea Arabiei Saudite.

Burj Khalifa, care deține în prezent recordul mondial, fiind cea mai înaltă construcție, își va pierde titlul dacă Arabia Saudită reușește să-și ducă la îndeplinire planul său în valoare de 1,23 de miliarde de dolari, relatează CNN.

 

Cititi si :

Hackerii Anonymous, avertisment serios: ISIS va ataca DUMINICA cinci tari. Lista tintelor ISIS !!

Video socant !!! Imam banuit de legaturi cu ISIS, CIURUIT cu 47 de gloante !!!! Asa se actioneaza in RUSIA !!!

 

Un comunicat al guvernului saudit, dat publicității duminică, arată că deja s-a semnat un contract în acest sens. Turnul este deja construit până la al 26-lea nivel, însă construcția va trebui înălțată până la un kilometru. În 2020, când va fi gata, Jeddah City va „privi” de sus Burj Khalifa, înalt de „doar” 827 de metri.

Turnul va găzdui un centru urban modern, care va atrage oameni din toate păturile societății, având o multitudine de întrebuințări, se arată în comunicat. Acesta va avea 200 de etaje, panorama fiind înspre Marea Roșie.

Pentru finalizarea proiectului e nevoie, printre altele, de 80.000 de tone de oțel.

Construcția e însă o sarcină dificilă, mai cu seamă din cauza faptului că sarea poate face rău clădirii. Fundația are 60 de metri adâncime și trebuie să fie extrem de rezistentă, dat fiind faptul că nu se află la mare distanță de ocean. În plus, ca să facă față vântului, clădirea își va schimba regulat forma.

 

 

 

Cititi si :

VIDEO INCREDIBIL : ȘCOALA COPIILOR DIN ISIS, LOCUL ÎN CARE EI ÎNVAȚĂ SĂ UCIDĂ NECREDINCIOSI !!!

VIDEO CUTREMURATOR : INCREDIBIL IMAGINI ŞOCANTE CU JOCURILE BOLNAVE ALE COPIILOR ISIS !!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ