Vedete dezbrăcate pe reţelele sociale. Imagini incitante!

Vedete dezbrăcate pe reţelele sociale. Imagini incitante!

672
0
DISTRIBUIȚI

În încercarea disperată de a atrage atenţia, celebrităţile postează pe internet diferite fotografii în care apar goale, spre deliciul fanilor

andreea balan

Andreea Bălan şi-a acoperit sânii cu mâna

Zilele trecute, Andreea Bălan şi-a lăsat fanii de pe Instagram cu gura căscată. Cunoscută ca fiind o vedetă care ţine foarte mult la imaginea ei, ea şi-a surprins publicul când a postat pe internet o fotografie în care apare complet goală şi îşi acoperă sânii cu mâna.
allesia

Alessia a recidivat

După ce anul trecut a postat pe internet o fotografie realizată înainte de filmarea unui clip, în timp ce stătea pe un scaun, avea doar chiloţi pe ea şi cineva îi aranja părul, zilele trecute Alessia a postat pe internet o nouă poză în care apare goală.

De această dată, solista este complet dezbrăcată, se află în baie, în cadă, iar în dreptul corpului ei este un buchet imens de flori.

inna

Inna, dezbrăcată în poze alb-negru

În ultimele săptămâni, Inna a început să pună pe reţelele sociale mai multe fotografii în care apare dezbrăcată. Imaginile sunt alb-negru, iar artista îşi acoperă sânii cu mâna.
alexandra stan

Alexandra Stan îşi promovează piesele dezbrăcată

De când nu mai lucrează cu Marcel Prodan, fostul ei iubit şi manager, Alexandra Stan a început să-şi promoveze piesele mai mult dezbărcată, decât îmbrăcată.

La sfârşitul anului trecut, ea a postat pe Facebook mai multe fotografii în care îşi acoperea sânii cu mâinile sau cu pletele.

delia

Delia, mândră de formele ei

Unele voci spun că Delia s-a mai îngrăşat, însă se pare că artista este mai mândră ca niciodată de formele ei. Vedeta postează, aproape zilnic, pe Facebook şi Instagram, fotografii în care apare mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.
lora

Lora, acoperită doar de un skateboard

O altă vedetă căreia îi place să aprindă imaginaţia fanilor este Lora. Recent, vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care este acoperită doar de un skateboard.
ruby

Ruby, mereu dezbrăcată

Este bine ştiut faptul că Ruby este foarte activă pe reţelele sociale. Cântăreaţa postează pe Facebook şi pe Instagram atât fotografii, cât şi filmuleţe, în care apare aproape dezbrăcată.
corina

Corina nu ţine cont de vârstă

Corina îşi surprinde fanii mai mereu. Mândră de formele ei, vedeta, care are 34 de ani şi un băieţel în vârstă de aproape şase ani, postează pe Facebook fotografii care le-ar face invidioase pe multe tinere.
jojo

Jojo este altă femeie

Deşi a pozat în trecut în Playboy şi a apărut în unele filme dezbrăcată, Jojo părea că este cuminte pe reţelele sociale. Însă, după ce a divorţat, vedeta a început să posteze pe Facebook şi Instagram tot mai multe fotografii în care apare aproape dezbrăcată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ