Un ofiţer rus dezvăluie adevărul despre activitatea subterană şi piramida din Antarctica

Un ofiţer rus dezvăluie adevărul despre activitatea subterană şi piramida din Antarctica

353
0
DISTRIBUIȚI

Ofiţerul armatei ruse, Eugene Gavrikov, intervievat de publicaţia Kramola, a dezvăluit o parte din adevărul îngropat sub gheaţa groasă de sub Antarctica.

Oficialul rus a oferit un interviu publicaţiei de specialitate Kramola în care a dezvăluit numeroase informaţii incredibile cu privire la Antarctica. Iniţial, Gavrikov a subliniat că a participat la numeroase misiuni în ţinutul de gheaţă.

Încă de la prima sa misiune a văzut numeroase lucruri ciudate în Antarctica. De exemplu, şi în ziua de astăzi există numeroase baze ale naziştilor, create înainte şi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Aceste baze au fost amănunţit cercetate şi atât americanii, cât şi ruşii, au pus mâna pe informaţii extrem de preţioase cu privire la ţinutul alb.

În acest fel, s-a deschis drumul către descoperirea piramidei secrete. Dacă acum 60 de ani piramida misterioasă nu se putea observa din cauza stratului gros de gheaţă, în prezent forma ei este sesizabilă. Nu se ştie cine a construit această piramidă şi nici scopul său nu se cunoaşte, însă, oficialul rus este de părere că există activitate secretă în interiorul ei.

Un alt aspect interesant este imensa gaură din stratul de ozon. Aceasta nu avea cum să se formeze din cauza poluării, ci este datorată unui fenomen misterios, care se petrece sub stratul de gheaţă. Aceasta este cauza pentru care SUA a refuzat cu vehemenţă să semneze Protocolul de la Kyoto cu privire la gradul mondial de poluare.

Gavrikov nu este sigur dacă americanii sunt cei care generează sursa de radiaţii de sub gheaţă, dar confirmă faptul că în subsolul Antarcticii se petrece ceva incredibil şi greu de înţeles.

În ultima vreme au existat numeroase dezbateri cu privire la ceea ce se petrece în Antarctica. Unii spun că sub stratul de gheaţă se află un portal care duce spre alte lumi sau chiar dimensiuni. O altă teorie susţine că pe acolo este intrarea spre lumea ascunsă din interiorul planetei. Alţi specialişti au lansat teorie conform căreia continentul în cauză a fost sau este locuită în subsol de către o civilizaţie extraterestră.

Chiar dacă niciuna dintre aceste teorii nu a fost niciodată confirmată de oamenii de ştiinţă, cert este că ceva straniu se petrece în Antarctica. În acest fel, se explică numeroasele expediţii organizate de puterile lumii în ultimii 50 de ani. Au căutat ceva, dar oare au şi descoperit?

SURSA efemeride.ro

CITITI SI :

Femei fug INGROZITE. Imagini din Koln, unde peste 1.000 de refugiati au AGRESAT SEXUAL zeci de femei

ATRROCITATE MUSULMANA !! FEMEIE ingropata pana la gat si lovita cu PIETRE – VIDEO SOCANT

VIDEO/ MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ALE UNUI DOCTOR DINTR-UN SPITAL DIN MUNCHEN INVADAT DE MUSULMANI: Medici înjunghiați, aruncă în noi cu urină amenințând că ne îmbolnăvesc de sifilis, nici o arestare, media nu transmite informațiile

GERMANIA ASALTATA DE VIOLATORI !!! Poliția germană, acuzată/ Alte incidente din ultimele luni au fost ascunse de presă și Poliție

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ