Un criminal de război căutat de 20 de ani a fost prins...

Un criminal de război căutat de 20 de ani a fost prins de polițiștii români

572
0
DISTRIBUIȚI

Primul criminal de război prins de poliţiştii români va fi extradat în Bosnia Herțegovina. Bărbatul, căutat de 20 de ani, a fost găsit în județul Timiş. Suspectul, escortat de poliţie, este transportat în această dimineaţă în Bosnia Herțegovina, unde va fi judecat pentru faptele sale .

Poliția Română va pune în aplicare primul mandat de extrădare din România, față de un bărbat urmărit internațional pentru crime de război.


Citeste si :

Crăciun însângerat pentru familiile unor români care se întorceau acasă din Italia. Au fost omorâți de un șofer beat /Foto

TRUC UIMITOR. CUM SĂ DEZABUREŞTI GEAMURILE MAŞINII ÎN DOAR CÂTEVA SECUNDE ?


Bărbatul, cetățean bosniac și sârb,a fost depistat la data de 1 noiembrie, pe raza județului Timiș, fiind urmărit internațional de Interpol Sarajevo pentru crime de război.

Biroul Național Interpol București a transmis informarea de urmărire internațională către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, iar la data de 2 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea provizorie în vederea extrădării, pentru 30 de zile.

Persoana în cauză este bănuită că, încălcând legislația internațională și în special Convenția de la Geneva cu privire la protecția populației civile, aceasta, ca membru al armatei, împreună cu alte persoane ar fi aplicat măsuri de intimidare și violențe fizice asupra unor etnici bosniaci, care au fost supuși muncii forțate într-un lagăr de concentrare, anunță un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române !!

 


Citeste si :

VIDEO SOCANT ! TOTI PARINTII FAC GRESEALA ASTA ! CE SE INTAMPLA DACA PUI COPILUL IN MASINA CU GEACA PE EL!

VIDEO – ENGLEZII AU RAMAS CU GURA CASCATA! SUPERMASINA CONSTRUITA IN ROMANIA CARE A IMPRESIONAT LA FIFTH GEAR!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ