Ultimă ORĂ! Românii din străinătate RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ LOC DE MUNCĂ...

Ultimă ORĂ! Românii din străinătate RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ LOC DE MUNCĂ ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI. ”Au prostit statul și au plătit impozite mai mici”. Află care sunt NOILE MĂSURI care vor afecta soarta a milioane de români plecați din țară!

549
0
DISTRIBUIȚI

romani2

Românii din străinătate riscă să rămână fără loc de muncă în prag de sărbători conform legislației riguroase din România. Astfel, firmele care au facilitat obținerea unui loc de muncă în străinătate de către co-naționalii noștri, sunt blocate de Fisc.

Inspectorii AntiFraudă consideră că aceștia au apelat la câteva subterfugii pentru a evita achitarea unor taxe și impozite integral. În consecință, foarte multe din aceste firme au fost blocate chiar în prag de sărbători, iar românii au fost deja anunțați că acestea nu le vor mai asigura banii pentru cazare. „Firma zice că nu ne mai poate plăti cazarea din cauza problemelor care sunt în România”, a spus Petrică Loba, plecat în Franța pentru a-și câștiga existența. Agențiile de ocupare a forței de muncă le furnizează românilor plecați în diferite țări salarii mici, în valoare de 10oo de lei.

Citeste si :

INTERLOPI ROMANI au batut un grup de unguri dupa ce acestia au scandat LOZINCI IMPOTRIVA ROMANIEI !

Video Incendiar !!! Faze tari cu femei bete in ipostaze penibile !!!

Cea mai mare parte a banilor aceștia o primesc sub formă de diurne. Fiscul a demarat deja numeroase controale amănunțite în cadrul acestor firme și au blocat zeci de conturi în ultimele 2 săptămâni. Aceste măsuri îi afectează pe românii plecați peste hotare, care sunt privați de plata cazării și a deplasărilor. „Au fost constatate şi cazuri extreme, în care veniturile asupra cărora s-a plătit impozit şi contribuţii sociale au fost la nivelul salariului de bază minim brut pe ţară pentru un program de lucru de două ore (322 lei în 2014), în timp ce diurna neimpozabilă a atins şi 2.000-2.500 de euro”, a fost răspunsul ANAF, citat de Digi24.

Citeste si :

 

Cele mai frumoase castele din lume !!! VIDEO !!!

Palatul Parlamentului sub asediul ciobanilor romani !!! Interesele diabolice ale parazitilor politici care vor distrugerea oieritului din Romania

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ