Turcia se confruntă cu un atac informatic fără precedent după ce Anonymous...

Turcia se confruntă cu un atac informatic fără precedent după ce Anonymous a declanșat un război informatic împotriva Ankarei

326
0
DISTRIBUIȚI

turcia-se-confrunta-cu-un-atac-informatic-fara-precedent-dupa-ce-anonymous-a-declansat-un-razboi-informatic-impotriva-ankarei

 

 

 

 

 

 

 

Turcia se confruntă cu un atac informatic fără precedent. De câteva zile, serverele au devenit ţinta unui atac care a provocat încetinirea semnificativă a serviciilor bancare, informează B1 TV. Problemele au apărut după ce hackerii Anonymous au anunţat că au declanşat un război informatic împotriva Ankarei din cauză că Turcia susţine gruparea jihadistă Stat Islamic.

O organizaţie non-guvernamentală care administrează adresele site-urilor de internet din Turcia şi care înglobează ministerele, armata, băncile şi numeroase site-uri comerciale, a anunţat că ofensiva provine dinspre “surse organizate” din afara ţării. Iar Ministrul turc al Transporturilor și Comunicațiilor a calificat situația drept îngrijorătoare și a cerut întărirea măsurilor de securitate care, în opinia sa, s-au dovedit insuficiente.

Potrivit presei din Istanbul şi Ankara, acest atac ar putea proveni din Rusia, din cauza răcirii relaţilor dintre cele două ţări. Problemele informatice vin însă la puţin timp după ce hackerii Anonymous au declanșat un razboi informatic împotriva Turciei: ”Turcia sprijină Statul Islamic prin faptul că achiziţionează petrol de la ei şi le spitalizează luptătorii. Dacă nu încetaţi să sprijiniţi Statul Islamic, vom continua să comitem atacuri cibernetice la adresa serverelor de internet, a băncilor sau a site-urilor guvernamentale”.

 

Sursa : B1 TV

Citeste si : 

  1. IMAGINI SCANDALOASE, INTERZISE MINORILOR! Alexandra Stan, cu PĂSĂRICA GOALĂ la VEDERE în cel mai NOU VIDEOCLIP, alături de Inna (VIDEO)

  2. Video si Foto NECENZURATE !! Ai fi crezut asta? Vedetele din Romania au ajuns GOALE si CELEBRE pe site-urile PORNO !

  3. Viata ROMANCEI Sandrei Romain, cunoscuta ca «regina S3Xului AnAl»

  4. O, DOAMNE! Alexandra Stan ŞI-A ARĂTAT SÂNII GOI în public! Toată lumea a rămas mască (FOTO)

  5. Îngerul căzut din cer în CHINA. Cum arată FIINŢA SUPRANATURALĂ în purgatoriul lumesc | GALERIE FOTO

  6. OMENIREA, în pericol? Anunțul ALARMANT făcut de oamenii de știință. Se poate întâmpla în ORICE moment | Galerie Foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ