sUPER VIDEO CU CEA MAI TARE RAZBUNARE !!!! O femeie INSELATA...

sUPER VIDEO CU CEA MAI TARE RAZBUNARE !!!! O femeie INSELATA i-a distrus sotului BMW-ul de 270.000 euro

284
0
DISTRIBUIȚI

A luat un ciocan si timp de 20 de minute a lovit cu toata puterea in masina cu care sotul ei isi plimbase amanta. Totul s-a petrecut in provincia Shenzhen, din China, sub privirile a zeci de curiosi. Unul dintre martori a si filmat demonstratia de forta si ura a femeii.

Un BMW 740, al carui pret este de aproximativ 270.000 de euro, a picat prada furiei chinezoaicei inselate. Nimic n-a mai ramas intreg din luxoasa masina, sub loviturile de ciocan pe care aceasta i le-a aplicat. Potrivit dailymail.co.uk, masina s-ar fi aflat in parcarea locului de munca al sotului sau, iar incidentul s-a petrecut seara, cand angajatii ieseau deja din birouri, astfel incat furioasa nevasta a avut si foarte multi martori. Cand unul dintre angajatii firmei de securitate care pazea parcarea a incercat sa o opreasca, femeia i-a zis sa isi vada de treaba caci este masina ei si face ce vrea cu ea.

„Masina asta este murdara. O masina care este folosita de o curva este murdara”, a continuat ea. Timp de 20 de minute cat femeia si-a varsat furia pe masina, alarma a sunat incontinuu, iar unul dintre martori a si inregistrat cu un telefon mobil cateva secvente, care au devenit rapid virale pe internet.

Politia s-a autosesizat, insa nu se stie deocamdata la ce tip de infractiune ar putea fi incadrata femeia, cata vreme bunul era si in proprietatea ei.

Foto si video: dailymail.co.uk

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ