SOCANT ! O tanara din Suedia violata si ucisa de imigranti pe...

SOCANT ! O tanara din Suedia violata si ucisa de imigranti pe care ii apara!

1702
0
DISTRIBUIȚI

Socant o tanara din suedia, care sustinatoare a paginii de Facebook “We Like Diversity” (Ne place diversitatea), ea a fost ucisa chiar de cei pe care ii apara si ii sustinea, oare asta ia fost rasplata ca ia aparat pe imigranti, dureros si socant in acelasi timp ca un suflet bun, vrea sa faca un bine si ea primeste aceasta rasplata.


 

CITITI SI :

 

Tanara facea parte din grupul multiculturala care dorea o tara de Suediezi care sa ii acepte pe imigranti.

Blonda frumoasa pe numele Elin Krantz era intr-un tramvai chiar cu imigrantii pe care ii apara si vrea sa fie primiti in tara ei. Elin mergea spre casa in cartierul Hisingen, dar din pacate nu a mai apucat sa ajunga acasa.

Tanara a fost prinsa si violata si apoi ucisa de imigrantii africani. Suspectul un refugiat de 23 de ani , a fost prins la scurt timp si arestat pentru crima deosebita grava si pus sub acuzare.

Dupa cercetarile procurorilor, atacul a fost unul dintre cele mai grave din Suedia si a fost catalogat ca o crima extrema si cruda. Aceast caz socant a avut loc in anul 2010 , dar a fost mediatizat din nou pentru da un semn de alarma autoritatilor europene, din cauza imigrantilor.

 

 

 


 

Citeste si :

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ