REACTIE INCREDIBILA A TINERILOR DIN ROMANIA !!! NE PLACE SA NE DISTRAM...

REACTIE INCREDIBILA A TINERILOR DIN ROMANIA !!! NE PLACE SA NE DISTRAM DAR MAI MULT NE PLACE VIATA !!

733
1
DISTRIBUIȚI

Dupa tragicul incendiu de la clubul colectiv o alta tragedie era sa se intample !!

De această dată incendiul a izbucnit în Culture Pub, la subsolul Casei de Cultură din Constanţa. Imediat, toate persoanele din club au fost evacuate. „Dacă mai stăteau un minut, mureau ca şi cei din Bucureşti”, a spus un martor.

Aproximativ 70 de personae, aflate într-o sala de Bingo din incinta Casei de Cultură, au fost şi ele evacuate.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza unui panou electric aflat în incinta localului.

Dupa realizarea unui sondaj efectuat in mai multe orase mari ale Romaniei , tineri incep sa simta teama in legatura cu cluburile din romania .

AICI PURTETI VIZIONA VIDEO INCENDIULUI CLUB CONSTANTA !!!

 

 

Intr-un interviu cu un grup de tineri din cluj , acestia declara ” NE PLACE SA NE DISTRAM DAR MAI MULT NE PLACE VIATA !! ” spunand ca ei cred ca cluburile fiind afaceri care probuc multi bani trec foarte repede de controalele necerare unei bune functionari !!

Nici tineri din capitala nu se simt in siguranta dupa cele intamplate la clubul colectiv si declara : ” Viata noastra este ult mai importanta decat distractia ! Noi rugam pe cei in masura sa faca verificarile necesare la toate cluburile din tara pentru a nu se mai intampla si in viitor aceste tragedii !! ”

Aici va prezentam si un video realizat de o publicatie straina !!


Acest incident de la clubul Colectiv a lasat fara cuvinte si marile cotidiene din lume va prezentam si un filmat , acestia spune :

” Halloween insangerat la București la un  club de noapte  din București: 27 de morți, peste o sută de răniți
Aproape 30 de persoane au murit și alte peste o sută au ajuns în spitalele din București după ce un incendiu a izbucnit într-un club în care o formație rock își lansa cel mai recent album. Incendiul a izbucnit de la artificiile folosite în concert.
Din declarațiile martorilor , incendiul violent a pornit de la artificiile folosite de formația Goodbye to Gravity, spre finalul show-ului care a avut loc cu ocazia lansării celui mai recent album.
„Artificiile au aprins buretele folosit pe post de tratament acustic pe stâlpi și pe tavanul clubului. În 30 de secunde ardea tot tavanul”, a povestit un martor care a scăpat cu arsuri minore pe o mână și pe față.
Acesta a relatat că, odată izbucnit incendiul, cei 300-400 de spectatori din club s-au îngrămădit spre ieșire.
„S-a creat o mare panică, pentru că de pe tavan curgea burete topit, care ardea hainele, pielea, totul. Eu m-am lovit de zid și am ieșit din club desculț, dar am scăpat. Au fost oameni călcați în picioare, a fost îngrozitor”, a relatat aceeași sursă..”

Va va vom tine la curent cu alte declaratii !!

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ