REACTIA LUI PUTIN DUPA DOBORAREA AVIONULUI RUS DE CATRE TURCI !!! VIDEO...

REACTIA LUI PUTIN DUPA DOBORAREA AVIONULUI RUS DE CATRE TURCI !!! VIDEO !!!

411
0
DISTRIBUIȚI
Incident grav la granita dintre Siria si Turcia, dupa ce un avion rusesc a fost interceptat de aviatia Ankarei. Este pentru prima data in ultima jumatate de veac cand un avion rusesc e doborat de fortele unei tari NATO .

Doborârea avionului militar rus este o „lovitură aplicată în spate” de către Ankara şi va avea „consecinţe grave” pentru relaţiile Rusiei cu Turcia, avertizează preşedintele rus, Vladimir Putin.

„Doborârea avionului rus este o lovitură aplicată în spate”, a declarat Vladimir Putin, aflat în vizită în Iran.

Liderul rus a subliniat că după acest incident, „în loc să stabilească un contact cu noi (cu Rusia), partea turcă s-a adresat partenerilor săi din NATO pentru a discuta această problemă. Ca și cum noi am doborât un avion turcesc, nu ei unul de-al nostru”, și-a exprimat Putin nemulțumirea.

„Incidentul va avea consecinţe grave asupra relaţiilor dintre Rusia şi Turcia”, a adăugat Putin, conform Reuters.

Aviația turcă a doborât marți un avion militar rusesc care, potrivit Ankarei, a încălcat spațiul aerian al Turciei în apropiere de frontiera cu Siria. Tensiunile între cele două țări au crescut în ultimele zile, după o serie de bombardamente ruse care, potrivit Ankarei, au vizat localități turcofone în Siria.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ