PENTRU AGRESIUNILE SEXUALE GERMANIA NU IARTA !!!!! Nemtii incep sa...

PENTRU AGRESIUNILE SEXUALE GERMANIA NU IARTA !!!!! Nemtii incep sa se RAZBUNE: Imigranti arabi ATACATI la Koln !!!

328
1
DISTRIBUIȚI

Doi pakistanezi si un sirian au fost raniti duminica seara dupa ce au fost atacati in centrul orasului german Koln de grupuri de indivizi neidentificati, transmit agentiile AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Conform unei publicatii locale, atacatorii ar fi membri ai unor grupuri de rockeri si de huligani, care s-au coordonat pe Facebook pentru a porni o ‘vanatoare’ de straini. Potrivit politiei, circa 20 de persoane organizate intr-un grup au atacat duminica seara sase pakistanezi, ranind doi dintre ei, iar intr-un incident separat petrecut cateva minute mai tarziu alti cinci indivizi au atacat si ranit un sirian.

Aceste atacuri par a fi o replica la agresiunile sexuale si talhariile carora le-au cazut victime sute de femei si fete in noaptea de Anul Nou in centrul orasului Koln, in conditiile in care politia a confirmat ca unii dintre autorii acelor agresiuni sunt migranti proveniti din tari arabe si nord-africane. Intre timp, numarul plangerilor depuse pentru agresiunile din acea noapte a ajuns la circa 600.

Fapte similare de mai mica anvergura s-au petrecut tot atunci si in alte orase germane, precum Stuttgart si Hamburg, dar si in alte tari, respectiv Elvetia, Suedia si Finlanda.

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!
    Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ