Ordine alarmante din partea ISIS “Iesiti pe strada si macelariti infidelii”

Ordine alarmante din partea ISIS “Iesiti pe strada si macelariti infidelii”

319
0
DISTRIBUIȚI

Statul Islamic a lansat pe internet in urma cu cateva zile un nou videoclip in care cere membrilor ISIS si simpatizantilor din toata Europa sa iasa pe strada si sa ii macelareasca pe infideli. Mesajul a fost transmis de catre doi teroristi ISIS in limba germana si se adreseaza in special teroristilor “aflati la datorie” in Germania si Austria. Videoclipul cu cei doi teroristi a fost inlaturat de catre site-ul YouTube insa acesta a apucat sa fie vizualizat de catre zeci de mii de utilizatori.

Cei doi membri ai Statului Islamic ce apar in aceasta inregistrare incurajeaza membrii sai sa iasa pe strada si sa raspandeasca “jihadul“. Iata ceea ce le transmite cei doi teroristi: “Nu aveti nevoie decat de un cutit mare! Iesiti in strada si macelariti infidelii“, spun cei doi membrii ai gruparii ISIS.

La sfaristul acestei inregistrari teroristii au executat doi oameni pe melodia unui rapper german care s-a alaturat anul trecut gruparii teroriste.

Teroristii i-au promis Angelei Merkel ca va plati scump pentru tot sangele varsat in Afganistan si Irak. Membrii gruparii ISIS vor da in curand drumul celor mai teribile atentate din intreaga istorie a omenirii iar cel mai mult vor avea de suferit oamenii de rand care nu se pot apara in fata acestor macelari.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ