OMENIREA, în pericol? Anunțul ALARMANT făcut de oamenii de știință. Se poate...

OMENIREA, în pericol? Anunțul ALARMANT făcut de oamenii de știință. Se poate întâmpla în ORICE moment | Video socant !!!

867
0
DISTRIBUIȚI

Comete gigantice îndepărtate ar putea prezenta şi ele un pericol pentru viaţa pe planeta Pământ, precum asteroizii mai apropiaţi care sunt monitorizaţi deja cu atenţie, a avertizat marţi o echipă de astronomi britanici, conform agenţiei France Presse (AFP).

Sute de comete gigantice au fost descoperite la limitele sistemului nostru solar, susţin oamenii de ştiinţă într-un studiu publicat în revista ‘Astronomy and Geophysics’ a Royal Academy Society.

Aceste comete cu un diametru de 50 până la 100 de kilometri au fost denumite “Centauri” şi se află pe orbite instabile care uneori traversează calea planetelor gigant, Jupiter, Saturn, Uranus şi Neptun.

Sub efectul câmpului gravitaţional al planetelor, cometele îşi schimbă “uneori” cursul şi sfârşesc în interiorul sistemului solar (care mai include planetele Mercur, Venus, Pământ, Marte şi centura de asteroizi).

Riscul ca o cometă cu diametru de 100 de kilometri să traverseze orbita Pământului a fost măsurat de Bill Napier de la Universitatea din Buckingham. Potrivit acestuia, riscul este 1 la fiecare 40.000 până la o 100.000 de ani.

Apropiindu-se de Soare, aceste comete formate din gheaţă şi din aglomerări de praf se dezintegrează în numeroase fragmente. Impactul rămăşiţelor lor asupra planetei noastră ar fi “inevitabil”, potrivit cercetătorilor.

 

bum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

asteroid_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

139407290954448836339374_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

655063-orig_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : Evenimentul Zilei

Citeste si : 

  1. IMAGINI SCANDALOASE, INTERZISE MINORILOR! Alexandra Stan, cu PĂSĂRICA GOALĂ la VEDERE în cel mai NOU VIDEOCLIP, alături de Inna (VIDEO)

  2. Video si Foto NECENZURATE !! Ai fi crezut asta? Vedetele din Romania au ajuns GOALE si CELEBRE pe site-urile PORNO !

  3. Viata ROMANCEI Sandrei Romain, cunoscuta ca «regina S3Xului AnAl»

  4. O, DOAMNE! Alexandra Stan ŞI-A ARĂTAT SÂNII GOI în public! Toată lumea a rămas mască (FOTO)

 

 

 

 

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ