O nouă TRAGEDIE LOVESTE OAMENI : 18 morţi, peste o sută...

O nouă TRAGEDIE LOVESTE OAMENI : 18 morţi, peste o sută de persoane printre dărâmături dupa ce o cladire s-a prabusit

399
0
DISTRIBUIȚI

Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața, iar alte 51 au fost rănite, în timp ce peste o sută se află în continuare sub dărâmăturile unei uzine de saci din plastic care s-a prăbușit marți în apropiere de Lahore, în estul Pakistanului, transmite AFP.

“Echipele de salvare au scos cadavrele a 18 persoane și au găsit peste 70 de supraviețuitori, dintre care 51 au fost internați în spital din cauza rănilor”, a declarat șeful serviciilor administrative ale orașului, Mohammad Usman. “Operațiunile de salvare continuă”, a adăugat el.

Catastrofa a avut loc într-o uzină de fabricare a sacilor din polietilenă, clădire cu trei etaje, în zona industrială Sundar, la aproximativ 45 de kilometri de Lahore.

Accidentul s-a produs la câteva zile după un cutremur puternic care a făcut peste 390 de morți în Pakistan și Afganistan și a avariat mii de clădiri.

Mai mulți muncitori ai uzinei au declarat la posturi de televiziune că după cutremur în pereții uzinei au apărut fisuri, dar proprietarul a continuat lucrările de construcție a etajului al patrulea.

Ministrul responsabil pentru provincia Penjab, Shahbaz Sharif, care s-a deplasat la locul catastrofei, a afirmat reprezentanților presei că guvernul central va ancheta aceste acuzații din partea angajaților care au fost obligați să muncească în clădirea avariată.

El a subliniat că guvernul de la Islamabad a ordonat inspectarea tuturor clădirilor după cutremurul produs săptămâna trecută.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ