O FAMILIE ȘI-A ÎNGROPAT O RUDĂ CU TOT CU TELEFONUL MOBIL. LA...

O FAMILIE ȘI-A ÎNGROPAT O RUDĂ CU TOT CU TELEFONUL MOBIL. LA PUȚIN TIMP, AU PRIMIT UN SMS

2801
1
DISTRIBUIȚI

Membrii familiei au fost în stare de șoc la citirea mesajului primit. Fenomenul paranormal: ”telefonul de la morți”

O familie din Marea Britanie a decis să-și îngroape o rudă, o femeie în vârstă de 59 de ani, alături de telefonul mobil, pentru a-i putea trimite mesaje, relatează realitatea.net. Prin această metodă, membrii familiei își alinau durerea și ori de câte ori li se făcea dor de Lesley, îi trimiteau SMS-uri în care își exprimau sentimentele. Într-o zi, nepoata femeii decedate, a primit un răspuns la mesajele expediate.

„Voi veghea asupra ta. Totul va fi bine, vei depăși acest moment”, scria în răspunsul primit de Sheri, ruda defunctei, potrivit publicației menționate. Momentul fost cu adevărat șocant, pentru tânăra care a mărturisit că i s-a făcut rău când a citit mesajul. „Gânduri nebunești mi-au trecut prin minte. Era oare în viață? Mă gândeam că cineva a săpat în mormânt și i-a luat telefonul. M-am uitat la mesaj, era real ca și când ea mi l-ar fi trimis”, a declarat Sheri.

După moartea femeii, operatorul telefonic a promis familiei că numărul nu va fi preluat de un alt abonat, însă schimbarea a intervenit trei luni mai târziu. Șocate, rudele decedatei au apelat numărul acesteia și au constatat cu stupoare, că un alt abonat preluase numărul de telefon, de câteva săptămâni. Noul posesor era un bărbat, care a crezut că este victima unei farse, de aceea a hotărât să răspundă SMS-urilor.

Compania vinovată de producerea incidentului a prezentat scuze familiei îndurerate. Lesley Emerson a murit după ce medicii au diagnosticat-o cu cumplita boală, cancerul. Familia a îngropat-o împreună cu lucrurile ei preferate, inclusiv obiecte din mobilă. Fenomenul bizar este cunoscut sub numele de „telefonul de la morți” și este unul dintre cele mai citite subiecte de paranormal. Chiar dacă par scene ireale, desprinse din filmele de groază, au existat persoane care au susținut că au primit apeluri de la cei decedați. Primul caz a fost raportat în anul 1964, de o tânără care susținea că fusese sunată de prietenul ei, care și-a pierdut viața în urma unui tragic accident rutier. Conversația cu spiritul bărbatului a fost scurtă, doar câteva cuvinte de adio.

 

 

Sursa

1 COMENTARIU

  1. Nou sistem de lucru la domiciliu!
    Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ