INCIDENT SÂNGEROS PETRECUT IN Germania: Un EXTREMIST i-a băgat CUŢITUL în gât...

INCIDENT SÂNGEROS PETRECUT IN Germania: Un EXTREMIST i-a băgat CUŢITUL în gât unei poliţiste. TEROARE: Cine era musulmanul

453
0
DISTRIBUIȚI

Un extremist islamic a înjunghiat un ofiţer de poliţie din Berlin într-un aparent atac terorist. Omul, în vârstă de 41 de ani, din Irak, a fost împuşcat de poliţie după ce au primit un telefon care informa că un bărbat ţine un cuţit în mână pe stradă. Bărbatul este unul dintre cei trei care au fost condamnaţi pentru plănuirea asasinatului fostului premier din Irak, Iyad Allawi, în timpul vizitei la Berlin în 2004.

Potrivit TheTelegraph, femeia care lucra în poliţie a fost înjunghiată în gât, chiar deasupra vestei antiglonţ. Partenerul  său l-a împuşcat pe bărbat de 10 ori, scrie Daily Mail.

Poliţista înjunghiată a fost dusă la spital de urgenţă. Femeia a fost şi împuşcată în rinichi, însă glonţul a ricoşat din vesta pe care o purta, aceasta aflându-se în afara oricărui pericol.

islam-465x390

După ce a fost găsit vinovat pentru planul de asasinare, bărbatul extremist a fost condamnat la 8 ani de închisoare, însă a fost eliberat mai devreme şi lăsat să stea în Germania, cu condiţia să poarte o brăţară de localizare.După ce a fost găsit vinovat pentru planul de asasinare, bărbatul extremist a fost condamnat la 8 ani de închisoare, însă a fost eliberat mai devreme şi lăsat să stea în Germania, cu condiţia să poarte o brăţară de localizare.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ