Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Nu au ţinut cont că sunt...

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Nu au ţinut cont că sunt în public şi au făcut s3x în mijocul străzii

1568
0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri, care aparent se iubesc destul de mult, s-au lăsat cam tare cuprinşi de pasiune, în momentul în care au decis că nu mai contează că se află în public când au început să dea curs unei partide de amor.

O imagine cu aceştia în timp ce se aflau în plin act a devenit virală, în urmă cu doar câteva ore, după ce a fost postată peTwitter de către un trecător care a asistat la întreaga scenă. Din câte se pare, partida de amor ar fi avut loc înainte de răsăritul soarelui, când cei doi îndrăgostiţi din Minsk, Belarus, au decis că e un moment perfect pentru a se lăsa purtaţi de val.

Mai mult, după felul în care aceştia sunt îmbrăcaţi, e clar că ieşiseră de fapt la o partidă de alergat, care mai apoi s-a transformat într-una de sex. Potrivit DailyMail, tinerii din imagine au reuşit să trezească un cartier întreg din pricina „urletelor de plăcere“.

 

 

S-ar părea că acest caz de „amor spontan“ nu ar fi unul singur, mai ales că în ultima perioadă a devenit un adevărat trend în rândul tinerilor din întreaga lume, care decid să se dezbrace pe unde apucă, uitând că sunt în public. Aşa s-a întâmplat de curând şi în Thailanda, acolo unde doi tineri au fost filmaţi de către trecători, în timp ce făceau sex pe o străduţă a unui orăşel din insulele Phi Phi.

Citeste si :

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ