GERMANIA ASALTATA DE VIOLATORI !!! Poliția germană, acuzată/ Alte incidente din ultimele...

GERMANIA ASALTATA DE VIOLATORI !!! Poliția germană, acuzată/ Alte incidente din ultimele luni au fost ascunse de presă și Poliție

402
0
DISTRIBUIȚI

După agresarea sexuală a numeroase femei în noaptea de revelion, incidente care au avut loc în faţa gării centrale din Köln, politicienii germani cer tragerea la răspundere a vinovaţilor. Ministrul federal al Justiţiei, Heiko Maas, a subliniat: “Nu vom accepta aceste abuzuri laşe şi respingătoare”, transmite Deutsche Welle.

90 de femei au făcut plângeri la Poliție. Numai la Koln. Alte cazuri au fost semnalate și în alte orașe germane, dar multe femei nu ar fi depus plângeri de rușine, spune presa germană, care a relatat incidentele abia după 5 zile.

Ar fi fost circa 1000 de agresori. Musulmani și originari din Africa de Nord. Se bănuiește că sunt imigranți de dată recentă.

În  ultimele luni în Germania au fost mai multe incidente săvârșite de migranții musulmani, dar ele au fost ascunse de presă, iar Poliția nu  a acționat.

Un doctor ceh care lucrează într-un spital din Germania, în zona Munchenului, în Bavaria, a vorbit anul trecut despre invazia musulmanilor în spitale și de ororile pe care aceștia le săvârșesc. Mărturia acestuia a fost prezentată pe blogul Pamelei Geller, colaboratoare la mai multe medii conservatoare din Statele Unite. Doctorul a acordat un interviu unei televiziuni cehe.

Doctorul spune că împreună cu alți colegi a mers să ajute într-un spital din Munchen invadat de musulmani. Un coleg al său a fost înjunghiat de aceștia. Nu a existat nici o arestare, nici o relatare în media, mai spune acesta.

El spune că se întâmplă e înspăimântător.

Critici la adresa poliţiei

Gara centrală din Köln şi piaţa din faţa ei cad în responsabilitatea poliţiei federale, a declarat pentru ziarul “Rheinische Post”, care apare la Düsseldorf, deputatul creştin-democrat Wolfgang Bosbach. Împrejurimile gării, în schimb, se află în responsabilitatea poliţiei regionale. De aceea, se naşte întrebarea dacă au fost suficient de multe forţe de ordine în zonă, şi dacă nu cumva a fost defectuoasă cooperarea între cele două organizaţii de poliţie.

Purtătorul de cuvânt pentru probleme de politică internă al grupului parlamentar creştin-democrat/ creştin-social din Bundestag, Stephan Meyer, a subliniat că statul are datoria de a-i proteja pe cetăţeni de astfel de atacuri, în special dacă au loc în spaţiul public. “Dacă se va adeveri că marea majoritate a făptaşilor provin din lumea arabă sau din nordul Africii, acest aspect nu va trebui trecut sub tăcere. Ar fi fatal ca aceste fapte penale să fie comise tocmai de o parte din cei pe care noi i-am primit cu mărinimie în ţară”.

“Aceasta este evident o dimensiune cu totul nouă a crimei organizate”, a declarat la Berlin ministrul federal al Justiţiei, Heiko Maas. Toţi făptaşii trebuie identificaţi şi traşi la răspundere, a adăugat responsabilul social-democrat. “Nu putem permite ca oamenii să fie expuşi în oraşele noastre violenţei, să fie lăsaţi fără apărare”, a subliniat el în faţa presei.

La rândul ei, ministra pentru Problemele Familiei, Manuela Schwesig, a evidenţiat: “Femeile nu pot fi o pradă bună de vânat”. Incidentele din Köln sunt “respingătoare şi abjecte” iar făptaşii trebuie identificaţi şi traşi la răspundere rapid, “indiferent de originea şi religia lor”, a cerut Schwesig. Lidera grupului parlamentar ecologist, Katrin Göring-Eckardt, a afirmat pentru ziarul “Thüringer Allgemeine”, care apare la Erfurt, că nu este permis ca urmărirea penală să fie îngreunată de faptul că suspecţii ar putea fi imigranţi. Nimic nu trebuie relativizat. Legile trebuie respectate pretutindeni şi în toate cazurile, indiferent dacă delictele au fost comise de cetăţeni germani, de străini sau de solicitanţi de azil. Statul nu are voie niciodată să treacă cu vederea aceste fapte. Nu este permis ca femeilor din Köln sau de altundeva să le fie frică să mai iasă pe stradă, a spus lidera ecologistă.

La Primăria din Köln se desfăşoară o reuniune de criză, convocată de primăriţa generală Henriette Reker. Tot mai multe persoane depun plângere în legătură cu agresiunile petrecute în faţa gării centrale şi a catedralei din vecinătate. Poliţia a precizat că numărul plângerilor a crescut la peste 90. În parte este vorba de agresiuni sexuale, în parte despre furturi din buzunare. Ancheta este axată în prezent pe stabilirea exactă a faptelor şi analizarea materialului video existent. Până acum nu au existat arestări legate direct de cele petrecute în noaptea de Anul Nou. Femeile care s-au plâns la poliţie au relatat că au fost înconjurate de grupuri de bărbaţi care le-au agresat sexual şi prădat. Una din femei a scris în plângere că a fost de-a dreptul violată. Potrivit victimelor, majoritatea făptaşilor erau adolescenţi şi tineri provenind din Orientul Apropiat şi din nordul Africii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ