Fata de 18 ani, AGRESATA sexual de imigranti: „Am fost inconjurata de...

Fata de 18 ani, AGRESATA sexual de imigranti: „Am fost inconjurata de 30 de barbati”

407
1
DISTRIBUIȚI

O adolescenta in varsta de 18 ani a povestit la televiziunea germana N-TV ce a patit in seara de Revelion in centrul Koln-ului. Ea si prietenele sale au fost asaltate de zeci de imigranti infierbantati.

„Pe la ora 11.00 noaptea era in gara si doream sa mergem sa vedem artificiile, cand i-am vazut pe toti acei barbati. Brusc ne-am trezit inconjurate de un grup de 20-30 de barbati. Erau plini de furie, ne-am tinut toate de maini pentru a nu ne desparti. Ne-au pipait, si-au pus mainile peste tot, in timp ce incercam sa scapam cat mai repede”, a povestit Michelle, citata de Daily Mail.

Politia din Koln a primit in jur de 90 de plangeri privind agresiuni sexuale in centrul orasului, iar cel putin o femeie a declarat ca a fost violata. Un membru al Consiliului Municipal a facut apel catre populatie sa evite aceasta zona.

„Zona din preajma garii centrale, a catedralei si promenada de la malul Rinului nu mai pot fi considerate sigure pentru localnici si turisti. Mai ales pentru femei, trebuie sa se stie ca exista riscuri mari privind securitatea personala in aceasta zona”, a spus consilierul Judith Wolter intr-o scrisoare deschisa adresata locuitorilor din Koln.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!
    Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ