AU LĂSAT LA PREȚ zeci de mii de dolari la CASA ASTA,...

AU LĂSAT LA PREȚ zeci de mii de dolari la CASA ASTA, dar NU AU REUȘIT SĂ O VÂNDĂ. Când văd cum arată în interior, cumpărătorii O IAU LA FUGĂ!

267
0
DISTRIBUIȚI

Proprietarii casei din imagine au făcut tot posibilul să vândă imobilul: au dat anunțuri peste anunțuri, au apelat la firme specializate în imobiliare, într-un final, gândindu-se că prețul este cel care-i ține departe pe cumpărători, l-au scăzut cu zeci de mii de dolari. Însă, nimeni nu s-a încumetat s-o cumpere.

Din exterior, locuinţa pare căminul perfect. Are 6 dormitoare şi e potrivită pentru o familie tânără. Deşi prorpietarii actuali au scos-o la vânzare în urmă cu mai bine de un an şi au renunţat la 75.000 de dolari din preţul iniţial, locuinţa britanică nu e pe placul nimănui.

Și asta pentru că după ce ai intrat pe uşa casei, te simţi că într-un muzeu de antichităţi de prost gust. Sute de obiecte acumulate de primii proprietari de-a lungul a 30 de ani zac înghesuite între pereții casei.

De îndată ce a postat pe Internet pozele din casă, agentul imobiliar a fost luat peste picior de oameni din întreaga lume.

Se pare că niciun client nu e dispus să golească imobilul, înainte de a se muta şi preferă să caute o locuinţă pe care să o decoreze după propriile gusturi.

Iată câteva din fotografiile postate pe Internet:

interior-casa-1-420x271 interior-casa-2-420x280 interior-casa-420x304

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ