ATENTIE ROMANI !!! David Cameron lovește fără milă. Muncitorii europeni indezirabili pe...

ATENTIE ROMANI !!! David Cameron lovește fără milă. Muncitorii europeni indezirabili pe termen nelimitat !!!

5926
0
DISTRIBUIȚI

Potrivit unui amendament dur premierul englez vrea să reducă beneficiile și să instaureze un haos fiscal.

Este binecunoscută reacţia premierului David Cameron, când vine vorba de muncitorii care au invadat Anglia. Acesta a pregătit noi măsuri fiscale care ar duce în viitorul apropiat, la blocarea forţei de muncă venită din alte ţări membre ale Uniunii Europene şi avantajarea la angajare a tuturor lucrătorilor exclusiv britanici.

Potrivit celor de la Daily Mail, noile măsuri fiscale pregătite de executivul britanic or să aibă ca finalitate pregătirea unui cadru legal prin care toate familiile de lucrători autohtoni pot să-şi găsească în orice moment un loc de muncă cu sau fără reconversie profesională. Datorită acestor noi măsuri şi muncitorii englezi care îşi desfăşoară activitatea profesională în alte state ale Uniunii Europene s-ar putea să aibă de suferit.

Oficialii de la Bruxelles şi-au arătat nemulţumirea în ceea ce priveşte noile amendamente pregătite de premierul David Cameron. Conform ultimilor reglementări, se va realiza blocarea accesului la beneficiile care le aveau muncitorii europeni din Anglia, prin faptul că, dacă aceştia nu pot demonstra cu acte legale că sunt rezidenţi de mai mult de 4 ani, nu vor mai avea dreptul de a cere un loc de muncă deoarece au primit ajutoare sociale ( inclusiv şomaj ) din partea statului anglez.

Altfel spus, dacă un muncitor rămâne fără loc de muncă sau intră în şomaj, nu mai are ulterior dreptul de a se angaja. În viitorul foarte apropiat se vor lua la verificat toate instituţiile şi toti angajatorii de pe teritoriul Angliei, pentru a se stabili o bază de date în care să se regăsească toate datele angajaţilor actuali dar şi ai celor care au activat în ultimile 12 luni.

În concluzie, dacă măsurile pregătite de executiv vor fi implementate în formula propusă, orice familie sau muncitor englez va fi favorizat să nu mai muncească pentru că va primi ajutor ( social ) din partea statului, devenind un asistat, iar statul va rămâne cu sute de mii de locuri de muncă vacante, a declarat liderul UKIP Michael Farage.

Toate naţionalităţile ce sunt acum în Regatul Unit, printre care şi cea a românilor, vor avea de suferit chiar dacă cei care muncesc au acte în regulă, deoarece acest nou statut fiscal va duce la încurajarea prestării muncii la negru şi cu siguranţa va afecta salariile actuale prin reducerea acestora cu un procent semnificativ.  Sursă articol.

CITESTE SI :

  1. EUROPA IN ALERTĂ MAXIMĂ ! 4.000 DE JIHADIŞTI AI STATULUI ISLAMIC, INFILTRAŢI PRINTRE REFUGIAŢI !!
  2. AMENINTARI TERORISTE LA ADRESA ROMANIEI !! DOVADA VIDEO ! Un șef musulman a dat un interviu unde amenință România cu atentate TERORISTE !!!!
  3. ATENTIE ! DOAR PENTRU ADULTI !!! IMAGINI ȘOCANTE de la LUAREA DE OSTATICI de la sala BATACLAN din PARIS

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ