ATENTIE GUVERNANTI ROMANI !! MAI DORITI MOSCHEE IN BUCURESTI ?

ATENTIE GUVERNANTI ROMANI !! MAI DORITI MOSCHEE IN BUCURESTI ?

425
0
DISTRIBUIȚI

NU MOSCHEE

NE UITAM CU GROAZA LA CE SE INTAMPLA IN FRANTA DUPA ACESTE ATENTATE SI INCA NU NE DAM SEAMA DE PERICOLUL CE NE PASCA SI PE NOI ROMANI !!! DORIM SA LASAM REFUGIATI SA ISI BATA JOC DE VALORILE NOASTRE ASA CUM FAC SI IN ALTE TARI FARA SA FACEM NIMIC !! DORESC SA FACA O MOSCHEE LA BUCURESTI !! DE CE ? CARE ESTE SCOPUL ACESTEI MOSCHEI ? ASA AU VRUT SA FACA SI IN MOSCOVA DAR ACOLO ESTE UN PRESEDINTE CU BUN SIMT ADICA PUTIN . CITEZ ” ESTE POSIBIL SA FACETI O MOSCHEIE AICI IN MOSCODA CU O SINGURA CONDITIE , SA FACEM SI NOI BISERICI ORTODOXE IN CAPITALETE TARILOR VOASTRE !!! ” INCHEI CITATUL . ATUNCI PRINTUL ARAB CARE FACUSE ACEASTA CERERE A REFUZAT SPUNAND CA PE PAMANT MUSULMAN NU SE POATE FACE BISERICI CRESTINE !! ATUNCI SI PUTIN A FACUT ACELASI LUCRU A REFUZAT SI EL !!!
NOI ROMANI DE CE NU AVEM POLITICIENI CARE SA STIE SA FACA ACELASI LUCRU ?
DE CE POLITICIENI DIN ROMANIA ATRAG PERICOLUL LA NOI IN TARA ?

SUNT FOARTE MULTE LUCRURI CARE NU MERG BINE IN ACEASTA TARA SI SPER CA ZIUA DE 1 DECEMBRIE O SA O SARBATORIM  NU SA NE PLANGEM MORTI CUM FAC FRANCEZI !!!

DOMNILOR GUVERNANTI OPRITI CONSTRUCTIA ACESTEI MOSCHEI , OPRITI INTRAREA REFUGIATILOR SI EXPULZATII PE CEI CARE SUNT IN ROMANIA PANA NU ESTE PREA TARZIU !!!!

VIATA COPILOR NOSTRI ESTE IN MAINILE VOASTRE , SPER CA O SA VA TREZITI SI SA VEDETI PERICOLUL !!!!

DISTRIBUITI PE FACEBOOK PENTRU A VEDEA TOTI ROMANI !!! DUMNEZEU SA NE AIBA IN PAZA !!!!!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ