ATENTIE ! DOAR PENTRU ADULTI !!! IMAGINI ȘOCANTE de la LUAREA DE...

ATENTIE ! DOAR PENTRU ADULTI !!! IMAGINI ȘOCANTE de la LUAREA DE OSTATICI de la sala BATACLAN din PARIS

6631
0
DISTRIBUIȚI

Imagini surprinse în timpul luării de ostatici de la sala de concerte Bataclan din Paris, precum şi pe străzile din Paris la scurt timp după comiterea unor atentate teroriste au apărut pe Internet. Unele înregistrări surprind momente dramatice în care oamenii încearcă să evacueze clădirea.
ATENŢIE! IMAGINILE SUNT NECENZURATE ŞI VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL.
O înregistrare video publicată inclusiv de Le Monde surprinde momentele şocante prin care trec zecile de persoane luate ostatice în Paris. Unele persoane încearcă să coboare pe ferestrele clădirii.

Pe Youtube au fost postate imagini despre care se spune că sunt surprinse chiar în timpul luării de ostatici de la celebra sală de concerte Bataclan, unde se pare că au fost luate ostatice în jur de 60 de persoane.

De asemenea, ediţia on-line a cotidianului Le Figaro a publicat imagini surprinse la scurt timp după producerea unui atentat terorist pe strada Fontaine au roi, din Paris, în faţa unei cafenele.

Cel puţin două explozii, comise aparent de terorişti sinucigaşi, au avut loc vineri seară în faţa „Stade de France”, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. La meci asista şi preşedintele Francois Hollande, care a fost evacuat în siguranţă. Hollande va face curând o declaraţie adresată naţiunii.

În paralel, terorişti au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, situate în centrul Parisului.

În sala de concerte din zona Bataclan, în sectorul 10 al Parisului, persoane înarmate au ucise zeci de persoane şi ţin ostatice alte câteva sute. În momentul atacului, în sală avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ