ATENTIE !! 100.000 de români sunt AMENDAȚI : Vezi daca ești pe...

ATENTIE !! 100.000 de români sunt AMENDAȚI : Vezi daca ești pe listă !!!

1091
1
DISTRIBUIȚI

Compania Națională de Drumuri le strică sărbătorile șoferilor uituci. 100.000 dintre ei, care au trecut podul de la Fetești, pe Autostrada Soarelui, în lunile mai si iunie, fără să platească taxa, vor primi amenzile în plus. 

 

Sunt sanctionati si unii soferi care au platit aceasta taxa prin SMS. Culmea, li s-au luat banii din cont pentru taxa, dar tot au fost amendati. Cei 100.000 de soferi vor primi in plic o amenda de 130 de lei pentru fiecare trecere pe pod neplatita.

Este vorba de primele doua luni – mai si iunie – de cand a inceput sa functioneze plata taxei de pod prin SMS. Cu alte cuvinte, Compania Nationala de Drumuri le aminteste soferilor in pragul sarbatorilor de iarna de vacanta de 1 mai. Plicurile de la CNADNR au inceput sa vina deja la adresele conducatorilor auto. Amenda poate fi platita la jumatate in 24 de ore.

Citeste si :

Atentie !!! Dacă ÎŢI BAŢI NEVASTA !!! 7 ani după gratii , după prevederile noului Cod Penal !!!!!!

ATENTIE !!! Video socant !! Tânără, moartă din cauza căştilor de la telefonul mobil. Cum a fost posibil vedeti in acest video !!!

 

Din pacate, sistemul da si erori, spun unii soferi nemultumiti, care spun ca au platit taxa prin SMS, au primit confirmarea de plata, iar taxa se regaseste si in factura de telefonie mobila. Cu toate acestea sunt amendati.

“Am vazut o problema din momentul in care am trimis mesajul,pentru ca avea valabilitate cu o zi in urma. Banuiesc ca am dovada platii si nu o sa fie o problema. Nu mi se pare normal ca am primit amenda, dar ce mai e normal la noi?”, este nemultumit un sofer conform ProTV.

Compania trebuie sa le explice soferilor care au platit taxa prin SMS de ce i-a amendat. Unii ghinionisti vor sa mearga in instanta.

Citeste si :

Video devastator cu : Cele mai tari faze din ROMANIA !!!

Video !!! SUPER SEXY WOMEN IN THE WORLD !!!

1 COMENTARIU

  1. Cum poti sa faci bani pe net!
    Asa ceva nu poti rata! Un senzational curs care te invata cum poti sa faci bani pe net! Si e GRATUIT cursul! Inveti repede si usor, online, cum poti sa faci bani pe net! Incepe acum! Nu mai sta pe ganduri si cere informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ