Anglia vine cu noi reguli prin care va încerca SĂ LIMITEZE libera...

Anglia vine cu noi reguli prin care va încerca SĂ LIMITEZE libera circulație a românilor și bulgarilor !!!

282
0
DISTRIBUIȚI

Marea Britanie, noi reguli prin care va încerca SĂ LIMITEZE libera circulație a românilor și bulgarilor . 

Conform statisticilor obtinute in urma sondajelor, s-a constatat ca numarul bulgarilor si  romanilor veniti in Marea Britanie este de 200.000 dintre care 53.000 au fost nevoiti sa paraseasca Regatul Unit deoarece locuiau ilegal, potrivit Daily Mail.

Potrivit romanilor… Conservatorii Seniori au cerut sa se tina in evidenta numarul persoanelor venite atat din Romania cat si din Bulgaria.  Romanii si bulgarii au invadat Marea Britanie! Noi reguli vor intra in vigoare!

Motivul pentru care imigrantii isi parasesc tara de provinienta, se datoreaza faptului ca, numarul job-urilor din Marea Britanie este cu mult mai mare  fata de alte tari, ceea ce inseamna ca nivelul de trai de  aici le ofera mult mai multe oportunitati.
Daca cifrele confirmate vor fi mai mari decat cel estimat, statul britanic va implementa noi reguli prin care va incerca sa limiteze libera circulatie in UE.
In cele din urma, premierul David Cameron, a declarat ca va incerca sa opreasca afluxul imigratiei, blocand ajutoarele oferite  de stat pentru cei ce nu au drepturi depline de munca in Marea Britanie.
De asemenea 214.000 de cereri venite atat din partea romanilor cat si a bulgarilor pentru numerele de NI, au provocat mii de controverse in randul britanicilor.
Co-presedintele Comitetului de partid a migratiei a declarat ca, a venit timpul sa se suspende normele de libera circulatie ale UE.
El a mai adaugat: “Noi stim foarte bine ca politica actuala este in stare de faliment, de aceea masurile trebuie aplicate pana la inceputul anului viitor”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ