Angela Markel scoate toti romanii afara din Germania !

Angela Markel scoate toti romanii afara din Germania !

2359
2
DISTRIBUIȚI

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmeaza sa fie adoptat pana la sfarsitul acestei luni, in care Angela Markel cere sa se scoata toti romanii afara din Germania. conform Agerpress.

Acest proiect de lege ii afecteaza pe toti romanii care lucreaza in Germania, s-au chiar si pe cei stabiliti acolo, confom proiectului, toti romanii vor fi expulzati fortat din Germania in special rezidentii straini.

Angela Markel Statul german doreste urgentarea acestui demers de expulzare intrucat, foarte multi romani locuiesc in Germania datorita ajutorului social sau solicitand locuri in azil.

Ministrul Angela Merkel hotarata si infuriata, tradeaza orice afirmare la adresa Romaniei, nedorind ca aceasta sa intre in spatiul Senghen.

In urmatoarea perioada orice persoana staina aflata in Germaniei va fi verificata si interogata, pentru a se evita ilegalitatea si incalcarea legilor, relateaza tabloidul german Ruhr Nachrichten.

Deasemenea Angela Merkel intentioneaza sa inlocuiasca ajutoarele sociale cu alte modalitati de sprijin financiar.

Germania este tara care atinge cele mai inalte cote in privinta refugiatilor astfel, noul proiect anuntat oficial, se descende a fi ca “o lectie pentru celelalte tari care au refuzat primirea refugiatilor”.

CITESTE SI :

SURSA

2 COMENTARII

 1. FOARTE IMPORTANT!
  In Ianuarie 2016 s-a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Domeniul: publicitate online pentru piata americana de CARTI ELECTRONICE.
  Nu este necesara niciun fel de experienta!
  Cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere WORD, PDFsi navigare online.
  Lucrati pe internet, part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
  Plata castigurilor realizate, este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
  Pentru informatii accesati adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com cu textul INFO.

LĂSAȚI UN MESAJ