ABSOLUT SOCANT! MICROCIP SUBCUTANAT, OBLIGATORIU PENTRU ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE!

ABSOLUT SOCANT! MICROCIP SUBCUTANAT, OBLIGATORIU PENTRU ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE!

219
0
DISTRIBUIȚI

Italia, a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, anunţă oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate.

Si românilor care lociesc in Italia li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați!, potrivit a1.ro.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.

Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentala.

Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ